Kleine Genieter

met rund en groenten

Achter de stofzuiger aanjagen. Rondjes rennen in het park. Met veel liefde begroet worden. Nu kan je je hond ook net zoveel afwisseling en plezier laten beleven aan zijn maaltijd – met Beneful Kleine Genieter! Hij zal genieten van de kleine brokjes, met een smakelijk laagje dat in een heerlijke jus verandert als er water aan wordt toegevoegd. Een heerlijke maaltijd als het droog geserveerd wordt en simpelweg onweerstaanbaar wanneer u het nat serveert – zo kan je jouw kleine vriend elke dag weer verrassen! Met Beneful kan je je beste vriend alles geven - smaak, voeding, gezondheid en geluk!

Ook verkrijgbaar in: Original, Gezond Gewicht, Gelukkig Volwassen en Malse Maaltijd

Beneful Kleine genieter
  • Serveer met een HEERLIJKE JUS…
  • STAP 1: Doe de gewenste hoeveelheid voeding in een bak (zie zijkant van de verpakking voor voedingsadvies).
  • STAP 2: Voeg warm of koud water toe in de verhouding 3 delen brokjes tot 1 deel water.
  • STAP 3: Roer 10-15 seconden totdat je een heerlijke jus hebt.
  • STAP 4: Serveren maar!
  • Serveer als DROGE BROKJES...
  • Doe de gewenste hoeveelheid voeding in een bak en serveer deze knapperige, gezonde maaltijd aan je hond (zie zijkant van de verpakking voor voedingsadvies).

Ingrediënten en voedingsinformatie

Ingrediënten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% vers vlees en min. 4% rund in de zachte brok), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, suiker, mineralen, plantaardige bijproducten, groenten (min. 4% groenten in de groene en de gele brok), melk en melkbijproducten, gist.

Koper (kopersulfaat) = 15 mg/kg, ijzer (ijzersulfaat) = 105 mg/kg. Met in de EG toegestane kleurstoffen, antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsanalyse

Ruw eiwit 26,0 % Linolzuur Min. 0.1 %
Linoleenzuur Min. 1.8% Calcium 1.2%
Ruw vet 12,0 % Vitamine A 13.000 IE/kg
Ruwe as 7,0 % Vitamine D3 900 IE/kg
Ruwe celstof 3,0 % Vitamine E (α-tocoferol) 65 mb/kg

Voedingsgids

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding (g/dag)

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid (g/dag)
1 - 5 kg 30 - 110 g
5 - 10 kg 110 - 180 g

Een grote kop bevat ongeveer 100 gram Beneful.

Geef deze voeding als droge brokjes of voeg water toe in de verhouding 3 delen brokjes: 1 deel water. Deze hoeveelheden zijn gemiddelden gebaseerd op de behoeften van normaal actieve honden in een normale omgevingstemperatuur. Individuele behoeften verschillen echter en de voeding dient hierop te worden aangepast om de hond op een gezond lichaamsgewicht te houden.

Indien Beneful nieuw is voor uw hond, kunt u hem het beste laten wennen aan het nieuwe product door gedurende 7-10 dagen Beneful te vermengen met zijn gebruikelijke voeding. Gedurende deze periode verhoogt u geleidelijk de hoeveelheid Beneful, terwijl u de hoeveelheid gebruikelijke voeding afbouwt.

Zorg ervoor dat er altijd vers, schoon drinkwater klaar staat.